“Met handen en
hart op één lijn”

Atelier Q

Onder de ‘gouden’ markies in de Veerstraat vindt u misschien wel het kleinste en knuste atelier van de Zilverstad: Atelier Q. De kans is groot dat u hier binnenloopt en de eigenaresse – wiens achternaam begint met de Q – achter de werkbank treft: de plek waar het allemaal gebeurt. Hier worden uw ideeën omgesmeed tot prachtige ‘herinner-ringen’.

Eigenaresse Kirsten Quaedackers raakte in 1999 voor het eerst haar zaagbeugel aan als leerling van de opleiding tot Goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven. Sindsdien is goudsmeden een niet meer weg te denken onderdeel van haar leven. Nu, 20 jaar later, combineert ze het werk in haar winkel en werkplaats, Atelier Q, met het lesgeven op diezelfde vakschool.

Kirsten staat bekend om haar persoonlijke aandacht. ,,Ik ontmoet klanten met ideeën en klanten die wat een wens of ontwerp betreft nog in het duister tasten. Samen komen we tot een persoonlijk ontwerp door kleur, materiaalgebruik en persoonlijke details.”

en idee van de richtingen die u met Kirsten op kan gaan? ,,Het kunnen gouden ringen worden, of ringen met meerdere kleuren. Wellicht kan er oud goud uit beide kanten van de familie in de ringen verwerkt worden, om de verbinding te benadrukken? Met een mooie gekleurde edelsteen erin of toch die schitterende diamant? Een persoonlijke handgravure, uw eigen handschrift in de ring of vingerafdruk… En misschien wel een klein, mini-trouwringetje voor zoon, dochter of de bruidsmeisjes? Alles kan en niets is te gek!”

Van harte welkom in Atelier Q, uw persoonlijke goudsmid.

Adresgegevens

Veerstraat 1c
2871CD Schoonhoven
T 06 – 13 71 41 41
I  website Atelier Q

Openingstijden

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         Gesloten
Woensdag:     Gesloten
Donderdag:    10:00 – 17:30 uur
Vrijdag:           13:00 – 21:00 uur

Zaterdag:       10:00 – 17:oo uur
Zondag:          Gesloten

Anderen bekeken ook:

De zes trotse deelnemers van de Trouwringroute