“Het is fantastisch om relatie’s te
bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen”

Goud- & Zilverwerk Schoonhoven

Zijn ambachtelijke kunde en kennis worden maar al te graag tot de beschikking gesteld om de relatieringen van jullie leven te maken. At Brandenburg stelt zijn atelier open om samen met jullie aan de slag te gaan.

“Een relatie is uniek en heel persoonlijk, het is dan ook fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen”. In zijn atelier aan de Schoonhovense Haven vervaardigd At niet alleen zijn eigen werk, maar biedt hij ook een vakopleiding aan en workshops voor het maken van relatieringen. Onder supervisie van At maken deelnemers aan de workshops hier hun eigen prachtstuk. Of deze nu wel of nog niet een idee of ontwerp hebben, tijdens de voorbespreking wordt er geschetst tot een bepaalde vorm en wordt er een keuze van edelmetalen gemaakt. Na één dag stappen komen deelnemers aan de workshop de deur uit met een unieke en zelfgemaakte ring.

Naast ‘zelf je trouwring maken’ werkt At ook in opdracht. Als vakkundig edelsmid zijn de ringen van At’s hand altijd uniek en technisch hoogwaardig afgewerkt. At geeft graag advies over het draagcomfort en informeert graag over de kosten. Vrijwel alles is mogelijk.

En ohja,… er is zelfs een app!

Adresgegevens

Haven 70A
2871CR Schoonhoven
T 0182 – 387957
E info@zelfjetrouwringenmaken.nl
I  www.zelfjetrouwringenmaken.nl

Openingstijden

Maandag:       Op afspraak
Dinsdag:         Op afspraak
Woensdag:     Op afspraak
Donderdag:    Op afspraak
Vrijdag:           10:00 -17:00 uur

Zaterdag:       10:00 – 17:00 uur
Zondag:          Op afspraak

Anderen bekeken ook:

De zes trotse deelnemers van de Trouwringroute